Kotiherkku on kokkien tekemää herkullista valmisruokaa

Kotiherkku-valmisruoat ovat Mikkelissä valmistettuja maukkaita aterioita.

Ruoat on valmistettu vain parhaista raaka-aineista ja korkealaatuisen pakkausteknologian ansiosta ne säilyvät tuoreina jääkaapissa jopa kuukauden. Kotiherkku-ateriat toimivat arjen pelastajina niin kotona kuin työpaikoilla. Tilaa tai nouda helposti Cafe Setristä!

Kokkien valmistamaa tuoretta ruokaa

Kokit valmistavat Kotiherkku-valmisateriat parhaista raaka-aineista Karkialammen keittiössä. Valmisruokien makuvaihtoehdot ovat liha, broileri, kala tai kevytateria.

Säilyvyys omaa luokkaansa

Ateriat pakataan valmiiksi tukevalle kertakäyttöiselle lautaselle ja annokset suljetaan ilmatiiviiseen vakuumiin. Huippuluokan pakkausteknologian avulla makujen tuoreus säilyy jääkaapissa jopa kuukauden ajan. Kotiherkku-ateriat on helppo lämmittää mikrossa.

Nappaa mukaan vaikka koko kuukauden ruoat

Kotiherkku-valmisruokia voi tilata ja noutaa Cafe Setristä. Pitkän säilyvyytensä takia aterioita kannattaa ostaa kerralla suurempikin määrä. Valmiina jääkaapissa odottavat herkkuruoat helpottavat päivää työpaikalla, etätyössä tai vaikkapa eläkeläisen arkea kotona. 

Nyt myös paikallisilta, palvelevilta K-kauppiailta

Kotiherkku-valmisruoan on nyt saatavilla myös Mikkelin alueet K-kauppiailta.
Annokset löytyvät kylmähyllystä seuraavista kaupoista:

K-Market Kaukola
K-Market Tuuliviiri
K-Supermarket Karikko
K-Supermarket Rokkala
K-Supermarket Pikantti
K-Citymarket Mikkeli, Graani

Loistava tuote myös yrityksille

Mikä olisikaan parempi keino palkita tekijöitä kuin tarjota heille ravintolatason ruokaa kätevästi työpaikan jääkaapista. Yritykset voivat tilata Kotiherkku-valmisruokia suoraan Serviini Oy:ltä ja ruoat toimitetaan yritykselle sovittuna aikana – vaikka jatkuvalla sopimuksella, jolloin jääkaapista löytyy aina maukkaita vaihtoehtoja.

Kiinnostuitko Kotiherkku-yrityspalvelusta?

Soita Henrik Rajamäelle, 0440 213 014 ja kysy lisää tai lähetä viestiä alla olevalla lomakkeella.

Kyllä kiitos!

Olemme kiinnostuneita Kotiherkku-tuotteista työpaikallemme!