Serviini ja Osuuskauppa Suur-Savo yhteistyöhön

Osuuskauppa Suur-Savo ja Serviini Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jossa hyödynnetään molempien sopijaosapuolien vahvaa kokemusta ravintolatoiminnasta. Mikkelin ravirata ja Saimaa-stadiumi muodostavat upean toiminnallisen kokonaisuuden Kalevankankaalla ja nyt tehdyllä yhteistyösopimuksella alueella mahdollistuu tuhansien ihmisten tapahtumien järjestäminen erinomaisesti.

Serviini on pyörittänyt catering- ja ravintolatoimintaa Mikkelissä vuodesta 2015 alkaen. Osuuskauppa Suur-Savon ja Serviinin nyt alkava yhteistyö mahdollistaa paikallisten vahvuuksien ja resurssien hyödyntämisen entistä paremmin.

-Tapahtumien kokoluokat ovat siinä mittakaavassa, että yksin näitä ei olisi mahdollista toteuttaa. Yhdistämällä molempien yritysten ruuanvalmistuskapasiteetit sekä henkilöstöt nousee mahdollisuudet tapahtumien järjestämisessä kokonaan uuteen luokkaan. Me näemme tulevaisuudessa Kalevankankaan yhtenä merkittävänä tapahtumapaikkana Mikkelissä ja koko lähiseudulla. Panostamalla jo heti alussa laadukkaaseen sekä toimivaan palvelukokonaisuuteen, mahdollistaa se asiakkaille hyvän kokemuksen ja näin ollen positiivisen muistijäljen Mikkelistä. Olen mielissäni, että saimme Serviinin kumppaniksemme. Asiat lähtivät etenemään vauhdilla ensi tapaamisesta lähtien, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi. Tämä on myös yksi askel kohta laajempaa yhteistyöverkostoa, jolla viemme Etelä-Savoa kiinnostava kohteena eteenpäin.


Myös Serviini Ravintoloissa ollaan hyvillään yhteistyön alkamisesta. -Tämä on juuri sitä mitä Mikkelissä kaivataan. Serviini on rakentanut määrätietoisesti catering osaamista ja kapasiteettiä, muun ravintolatoiminnan ohessa. Näemme Osuuskauppa Suur-Savon hyvänä kumppanina vahvan tapahtumatuotannon, myynti- ja markkinointiosaamisen kannalta. Ravintolatoiminnan osaamisemme tukevat toisiaan. Kalevankankaan alueella on luontevaa tehdä yhteistyötä myös siksi, että Serviini hoitaa jäähallin ruokapalveluita Jukureiden yhteistyökumppanina. Tästä on hyvä alkaa kehittämään Mikkeliä tunnettuna tapahtumakaupunkina, jossa ravintolapalvelut toimivat, uskoo Serviini Oy:n toimitusjohtaja Timo Hyöppinen.

Lisätietoja:

Timo Hyöppinen, toimitusjohtaja, Serviini Oy, 0440 213 021
Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, 0400 942 141